İddaa hızlı kupon sorgula!

Türkiye ülkesinde kullanılan İddaa sorgulama resmi oladak Spor Toto kurumundadır. Resmi kurum olmanın vermiş olduğu bir tekdüzelik sisteme hakim olsa da her şeyi kurum belirliyor. Siteye erişmek için araç çubuğuna ve ya arama motoruna iddaa com yazmanız yeterli. Site açıldıktan sonra üst menüde bir çok kısayol erişim noktaları bulunmaktadır. Üst menüde ilk olarak iddaa programı, en çok oynananlar, canlı sonuçlar, maç sonuçları, istatistikler ve bilet sorgulama alanları bulunmaktadır. Bu yazımızda size bilet ve ya kupon sorgulama alanı ile ilgili bilgileri aktaracağız.

İDDAA KUPON SORGULAMAK İÇİN TIKLAYIN


İddaa kupon sorgulama alanına girdiğinizde karşınıza numaraların girileceği bir ekran çıkacak. Bu ekranda iddaa kuponunuzun bir örneği bulunmaktadır. Elinizdeki kuponun alt bölümünde bulunan numaraları dikkatli bir şekilde boş kutucuklara yazmanız gerekecek. Bu bölümde 6 dikdörtgen alan bulunmaktadır. Bu alanlardaki boşluklara 5’er adet rakam girilmesi gerekiyor. Barkod üzerindeki rakamları buraya sırasıyla giriyorsunuz. Ancak kutucuklar arasında tab tuşu ile ilerlemenize gerek yok. Her alan için 5 rakam girildiğinde otomatik olarak diğer boş alana geçiş sağlanmaktadır. Alana rakamları girerken hatayı önlemek için rakamlar kalın ve yeşil renkli olarak yazılır. Bu yazım için ekstra bir şey yapmanıza gerek yok. Otomatik olarak yazı karakteri ve rengi giriliyor. Bu aşamadan sonra güvenlik nedeniyle her sitede mevcut olan güvenlik alanına gördüğünüz karakterleri girmelisiniz. Eğer güvenlik kodu sizin seçemeyeceğiniz bir karakter şekliyle çıkarsa hemen sağ tarafta bulunan doğrulama kodunu yenileme linkine tıklayın. Kod karakterlerinin hemen değiştiğini görebileceksiniz. Kodu doğru bir şekilde girdikten sonra iddaa BİLET SORGULA üzerine tıklayın. Bu alana bastıktan sonra biletinize ikramiye isabet edip etmediğini ve ne kadar olduğunu görebileceksiniz.
İddaa kupon sorgulama ile ilgili bilmeniz gereken bazı önemli noktalar bulunmaktadır. Öncelikle bu sorgulama ekranı manuel oynanan biletler için geçerlidir. Yani bayiye gidip oynadınız ve biletini,z elinizde ise bu ekranı kullanabilirsiniz. Eğer elektronik ortamda kupon yaptıysanız bu alana girmenize gerek yok. Elektronik oynanan kuponlarda kendi hesabınızdan girdiğinizde zaten kuponunuzun durumunu aktif bir şekilde görebilirsiniz. Bu oyunları ise iddaa’nın yasal elektronik bayilerinde oynayabilirsiniz. Bu bayilerin hepsi iddaa tarafından açıklanan ilkelere uyarak bahis sistemini sürdürmektedirler. Bu nedenle kupon sorgulama alanının diğer manuel bayilerde oynanan kuponlar için olduğunu unutmayın. Bu kuponların teyitini alırken dikkatli olmalısınız gireceğiniz bir rakamın hatalı olması sizi başka hayallere taşıyabilir. İddaa ile ilgili merak ettiğiniz tüm ayrıntılara resmi siteden ulaşabilirsiniz.
İleri
« Geri
Geri
İleri »