Nargile Nasıl Yapılır

Nargile dediğimiz zaman bile en basitinden bir yeşil elma kokusu bu yazıyı okurken bile burnunuza gelir. Güzel temizlenmiş bir nargile temiz bir marpuç, sağlam bir lüle ve unutmayın çift kat bir aliminyum folyo. Şişedeki su soğuk olmalı bi kere seri kullanmadan önce içine bi kaynar su dökülmeli ki eski tadı kalmasın. Lüleleri bi önceki kullanımdan sonra suya yatırın. Suyun renk değiştirdiğini göreceksiniz. Herşeyi hazırladınız sıra tütüne geldi. Biraz iyi bir içim istiyorsanız Nakhla ya da El-Fakhir deneyin. Anason elma ağırdır ama içtiğinizi anlarsınız. Kömürü mümkün mertebe doğal odun ateşinde köz yapın. Tüpte baş ağrısına sebep olabilir. Lülenin üstüne közleri koyarken de kenarlara doğru koyun ortadan hava alsın.. 3-5 çekiş sonra tat gelmeli. Kömürlerle fazla oynamadan çekişi de fazla abartmadan muhabbetle afiyetle için.
İleri
« Geri
Geri
İleri »