Ak Partide Binali Yıldırım Şoku

AK Parti Genel Başkanlığı için Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım AK Parti Genel Başkan Adayı olarak açıklandı.
AK Parti'de, temayül yoklaması ve istişarelerin ardından genel başkan adayı belli oldu. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Partisi Sözcüsü Ömer Çelik genel başkan adayı olarak Binali Yıldırım'ı açıkladı.
AK Parti'de 2. Olağanüstü Büyük Kongre öncesi yeni genel başkan adayının belirlenmesi için yapılan temayül yoklaması önceki gün sona erdi.

Bugün yapılan MKYK toplantısının ardından genel başkan adayı kamuoyuna açıklandı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Partisi Sözcüsü Ömer Çelik'in yaptığı açıklamadan öne çıkan başlıklar şöyle:
AK PARTİ'DE BİNALİ YILDIRIM DÖNEMİ
Tarihi yazan bu kadro liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız liderliğinde Türkiye'nin yeni ufuklara kavuşmasını sağlamıştır. Bir kez daha liderimize saygılarımızı arz ediyoruz. Vakit kaybettiren bir tartışma devam ediyor. Cumhurbaşkanımız ile AK Parti arasında nasıl bir ilişki var?
Sayın Cumhurbaşkanımız arasında bir milim bile mesafe yoktur bundan sonrada olmayacaktır.
Herkesin kendisi için dayanak ve ışık bulduğu bir vizyonun adıdır AK Parti'dir. Geçmişimiz ile geleceğimiz arasında dün yapılanlarla bundan sonra yapılacak olanlar arsında yegane köprüdür. AK Parti dimdik ayakta olmaya devam edecek. AK Parti bizi millet yapan değerlerin korunduğu ve geleceğe taşındığı büyük bir yürüyüşün adıdır.

YENİ GENEL BAŞKAN ADAYI BİNALİ YILDIRIM
Yeni bir aşamadayız Sayın Genel Başkanımız aday olmayacaklarını açıkladılar. Kendilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz. Kurucu Genel Başkanımız liderimizin Cumhurbaşkanı olmasından sonra orada bir mekanizma oluşmuştu o mekanizmalar aynen uygulanmıştır. İstişareler neticesinde bir tablo ortaya çıkmıştır. İzmir Milletvekili Ulaştırma Haberleşme ve Denizcilik Bakanı Binali Yıldırım yeni genel başkanı adayımızdır. Büyük bir mutabakatla ismi çıkmıştır kendisini kutluyoruz. Kendilerine hayırlı olsun diliyoruz Allah başarılarını artırsın.
İleri
« Geri
Geri
İleri »