Survivorda Regl Çözümü

TV8 ekranlarında seyirci ile buluşan ve reyting listelerini alt üst eden Survivor'ın sunucu ve yapımcısıAcun Ilıcalı, yarışma ve ada hakkında kendisine yöneltilen soruları cevapladı.

Büyük bir izleyici kitlesinin ilgi ile takip ettiği yarışmanın en çok merak edilen konularından biri olan adadakilere yemek verilip verilmediği yönündeki soruları yanıtlayan Ilıcalı; yarışmacılara temel erzakların verildiğini ve haftada bir takviye edilen bu erzaklarla yaşamalarının istendiğini açıkladı. Verilen erzağın iki avuç pirinç ve az miktarda yağdan oluştuğunu belirten ünlü sunucu, yarışmacıların açlık sınırındayaşamaya çalıştıklarını ve üç aydır yemek yemediklerini söyledi.



''BAŞARILI OLUNCA SENİ SUÇLARLAR''

Kendisine yöneltilen eleştirilere de cevap veren Acun Ilıcalı; ne kadar başarılı olursa, insanların kendisini o kadar suçladığını, bu tür eleştirilerin kendisini yalnızca motive ettiğini ve birisinin kendi aleyhinde bir şey yazdığını gördüğünde işine daha çok konsantre olduğunu açıkladı. Kendisini eleştirenleri başarıları ileezmeye çalıştığını belirten Ilıcalı, kendisi hakkında yazılanlara gülüp geçtiğini ve o çamurun içine girmek istemediğini ifade etti.



''KADINLARIN ÖZEL GÜNÜ İÇİN...''

Yarışmaya dair en çok merak edilen konulardan biri olan, kadınların özel günlerinde ne yaptıklarısorusuna da yanıtlayan ünlü sunucu; yarışmada sağlık kiti olduğunu, buna ek olarak saç tıraşı için cilt problemleri olan dört yarışmacıya özel izin verdiklerini söyledi.

Adada tuvaletin bulunmadığını ifade eden Ilıcalı; yarışmacılara birer jilet verdiklerini ve kendi çözümlerini bulmalarını beklediklerini açıkladı.



''NE YAPIYORLARSA YAPSINLAR''

Yarışmacıların adada yaşadıkları zorlukları merak etmediğini belirten Acun Ilıcalı, sorunlarını kendilerinin çözmeleri gerektiğini söyledi.
Yeni
Geri
İleri »