Galatasaray Beşiktaş maçı ne zaman, hangi kanalda ve saat kaçta başlıyor?

Galatasaray'ın kendi sahasından oynanılacak olan Galatasaray - Beşiktaş maçı ile ilgili merak edilen birçok konu var. Bunlar arasında "maçın hangi kanalda olduğu, saat kaçta olduğu, canlı olarak nasıl izlendiği, canlı anlatımın nereden takip edileceği" gibi sorular yer alıyor. Bu soruların yanıtını bu sayfamızdan bulabilirsiniz.

Galatasaray Beşiktaş derbisi 8 Mayıs 2016 Pazar günü saat 20:00'de başlıyor.

Büyük derbiye çok az kaldı!

Derbiye çok az zaman kaldı. Her iki takımı da heyecanlandıran bu dev maç ile ilgili tüm ayrıntıları sizlere aktarıyoruz.

Beşiktaş, şuan 73 puanla Spor Toto Süper Lig'in 1. sırasında bulunuyor. Galatasaray ise 45 puanla ligin 6. sırasında yer alıyor. Beşiktaş'ın şampiyonluk yoluna devam edebilmesi için bu maçı galibiyetle sonlandırmalıdır.

Galatasaray için ise şampiyon olma ihtimali olmadığından dolayı maçı kazanması ya da kaybetmesi sadece ligdeki sıralamasını değiştirecektir.


GS - BJK maçını kim kazanır?
Futbol severler tarafından yapılan tahminlere göre Beşiktaş'ın bu maçı galibiyetle noktalayacağı tahmin ediliyor.

İddaa oranı ne durumda?
Galatasaray Beşiktaş derbisi için İddaa tarafında Beşiktaş'ın kazanmasına 1.70 oran, Galatasaray'ın kazanmasına ise 3.30 oran verilmişti.

Yalnız İddaa tarafından daha sonra düzenleme yapılarak Beşiktaş'ın oranı 1.50, Galatasaray'ın oranı ise 3.90 olarak düzenlendi.

İddaa oranları üzerinden konuşmak gerekirse İddaa'nın belirlediği bu oran genellikle banko görülen maçlara verilen orandır.

Maç ne zaman oynanacak?
8 Mayıs 2016 Pazar günü

Saat kaçta başlıyor?
20:00

Maç nerede oynanılıyor?
Türk Telekom Arena

Hangi kanalda?
Lig TV

Maçı hangi hakem yönetiyor?
Mete Kalkavan

Maç özeti ne zaman yayınlanır?
Geniş özet ve kısa özet olarak maç bittikten kısa bir süre sonra yayınlanıyor.

Hangi cihazlarla takip edebilirsiniz?
GS - BJK maçını canlı olarak takip etmek için telefondan (Andoid, iPhone), bilgisayardan, tabletten alttaki linke tıklayabilirsiniz.

Maçı canlı olarak nasıl izlerim?
Maçı canlı olarak izlemek için Lig TV üyeliğine sahip olmanız gerekmektedir.
İleri
« Geri
Geri
İleri »