Steam Yaz İndirimleri Tarihi Belli Oldu

Valve'ın dijital oyun platformu olan Steam'in, merakla beklenilen yaz indirimlerinin başlangıç ve bitiş tarihi sızdırıldı.

Sızdırılan bilgilere göre; Steam'in Yaz İndirimleri yani Summer Sale, önümüzdeki ayın sonunda başlayacak. İndirimler ise bir sonraki ayın başlarında sona erecek.

NeoGAF kullanıcısı Bluth54 adlı üyenin sızdırdığı görsele göre Steam'in yaz indirimleri 23 Haziran 2016 tarihinde başlayacak ve 4 Temmuz 2016 tarihinde sona erecek. Bu sürede satışa sunulan birçok oyunun zamanla değişeceği bekleniyor.

Konu ile Valve, henüz resmi bir açıklama yapmadı ancak o tarihe kadar cüzdanlarınızı hazır etmenizde fayda var. Çünkü daha önce aynı üye, benzer sızdırmaları gerçekleştirmişti. Hepsi de doğru çıkmıştı.


 Steam'in bu seneki yaz indirimlerinde ise geçtimiz sene sonunda piyasadaki yerini alan tüm oyunlardan, daha önceki oyunlara kadar büyük indirimler yapılması planlanıyor. 

Şu an piyasadaki yerini alan birçok AAA kalitedeki oyunların da %33 indirim ile o tarihte satılması bekleniyor. 2015 sonbaharının oyunları ile daha önceki oyunların da %90'a varan indirim etiketleri ile sunulması bekleniyor.
İleri
« Geri
Geri
İleri »